Medlemmar: 6062 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mo blir kvar i klubben till 2022.

Nytt kontrakt för Elneny

mån 26 mar 2018 kl 19:36

Han kom 2016 och hade kontrakt till 2020. Nu har Mohamed Elneny skrivit på ett nytt avtal med klubben, som sträcker sig till 2022.

Mohamed Elneny har skrivit på ett nytt kontrakt med Arsenal - en förlängning med två år. Vilket gör att egyptiern har avtal till och med sommaren 2022. Mittfältaren kom från Basel i januari 2016 och har spelat 65 matcher för The Gunners.
Arsene Wenger har kommenterat förlängningen och säger:

- Folk glömmer bort att Elneny är 25, inte 30. Han är fortfarande ung och har sina bästa år framför sig.
- Det tog lite tid för honom att anpassa sig till intensiteten i matcherna och jag tyckte inte att han var aggressiv nog för Premier League i inledningen. NU har han adderat det till sitt spel. Jag kommer att använda honom som central mittfältare i en trea eller på mittfältet. Han är en fantastisk lagspelare, vi gillar honom här.