Medlemmar: 4732 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Özil och Bellerin var inte helt överens under matchen mot Stoke.

"Så fort det är över är vi vänner igen"

tis 3 apr 2018 kl 22:11

Hector Bellerin och Mesut Özil hamnade i luven på varandra på planen mot Stoke. Men tjafset reddes snabbt ut. - Det är en del av fotbollen och händer varje dag. Så fort det är över är vi vänner igen, säger Bellerin.

Det var under matchen mot Stoke i söndags som Hector Bellerin slog en passning till en offsidestående Mesut Özil. Tysken blev då arg och ska ha skrikit nåt i stil med:
"You talk too much, wait until inside the dressing room."
Efter matchen lade Bellerin ut en bild på Instagram där han stod och stirrade med sin kostym i näven inne i omklädningsrummet med texten:
"When Mesut Özil walks into the dressing room... :) love you bro."

Idag har spanjoren snackat med Sky om händelsen på planen på Emirates Stadium i söndags.
- Vi är två passionerade spelare som älskar fotboll, som hamnar i sådana här situationer. Direkt efter matchen så kramade vi varandra. Det händer och det som händer på planen stannar på planen.
- Jag tror att han sade att jag snackar för mycket och om jag vore en som skulle spela bredvid mig själv skulle jag nog förmodligen snacka lite för mycket. Men jag vill alltid ge information till de framför mig på planen och jag vill att de kräver det av mig. Det är så det funkar. Det är normalt att vara involverade i sådana här saker. Den här gången hamnade det i tv, säger Bellerin.