Medlemmar: 4258 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

En oförstående Elneny efter att ha visats det röda kortet av domaren Andre Marriner.

Elnenys avstängning hävd

tis 10 apr 2018 kl 18:48

Mohamed Elnenys utvisning mot Southampton ifrågasattes av de flesta när den skedde, och nu har FA meddelat att det inte kommer att rendera i någon avstängning.

Det såg alltså ut som om vi skulle behöva klara oss utan Elneny de närmaste tre ligamatcherna, men nu blir så alltså inte fallet. FA meddelade på tisdagseftermiddagen att utvisningen efter att ha granskats har funnit vara felaktig och att det därmed inte ska bli någon avstängning. Så här skriver FA:

"Mohamed Elneny kommer att vara tillgänglig för Arsenals tre kommande matcher efter att en oberoende granskningskommission har kommit fram till att han blev felaktigt utvisad för våldsamt uppträdande mot Southampton".

Som kuriosa kan nämnas att domaren i söndags var Andre Marriner, som även var den domare som i samband med en utvisning tog fel på Kieran Gibbs och Alex Oxlade-Chamberlain på Stamford Bridge för några år sedan - och även det röda kortet blev i efterhand avskrivet då det ansågs felaktigt.

Kommentarer

Bild för Woodie

Det var synd eftersom han var riktigt dålig och jag ser gärna att någon annan spelar istället. Nu får man fortsätta att dras med vår egen sidleds-Danne! 

Bild för Jonas S

Ett löjligt rött kort. Men Andre Marriner hade tydligen glömt kontaktlinserna i bilen som vanligt.

twitter.com/StockholmGooner

Bild för Björn Lindström

Kortet var ren kompensation för aTT Southhampton fick det röda. han gav wilshere gult och ångrade sig skulle jag tro. Letade därför efter en liten anledning...

Bild för B-G

PL skulle testa att ha oberoende huvuddomare nästa säsong....

skönt när domarna får sig en näsbränna.  Efter United ogillar jag domarna i PL mest. 

Twitter @grvdga

Bild för Jesper Attlerud

Lugna dig nu, behövs en lugn sidleds-Danne ibland, inte bara folk som rusar in i folk likt Iwobi, dock var Iwobi bra denna match ska tilläggas ;)

Bild för Joacim Nyberg

Såvitt jag hörde ska inte en enda engelsk domare med till VM nu det säger allt!!

Bild för daddy dj

Att ingen Engelsk domare kommer att döma i Ryssland VM beror på det politiskt spända läget mellan England och Ryssland. Läs på innan du tror dig veta.

Bild för daddy dj

Och vilka domare är bättre?

Bild för Thomas Gjälby

Tycker att sidleds-Danne var bäst ikväll! ;)

Bild för Tony Rimstedt

A Marriner är överlägst bästa domaren i PL men även han kan va mänsklig.Sitta hemma med 7 repriser från olika vinklar i soffan WOW åk då o döm själva.OBS jag har varit domare i både fotboll o handboll i högre sammanhang så jag vet !!