Medlemmar: 8531 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger gav oss en uppdatering om Cazorla idag på presskonferensen.

"Vi saknar honom väldigt mycket"

tor 19 apr 2018 kl 21:16

Rehabiliteringen går bra - men det är oklart om Santi Cazorla kommer kunna spela Premier League någonsin igen. Arsene Wenger säger att Arsenal saknat spanjoren väldigt mycket.

Han var på Ligacupfinalen - sedan dess har det varit tyst runt Santi Cazorla. Men när dagens presskonferens var på väg att ta slut kom spanjoren på tal.
Då sa Arsene Wenger:
- Vi saknar honom väldigt mycket. Jag snackar aldrig om honom på presskonferenserna eftersom han aldrig är en del av debatten, men vi har saknat honom väldigt mycket i våra matcher. Han är en exceptionellt bra spelare och vad som hänt honom är väldigt tragiskt. Också för Arsenal.

Cazorla har inte spelat sedan hösten 2016. Mittfältaren har tvingats till nio operationer för att få ordning på sina hälseneproblem. Ett tag var det risk att han skulle tvingas amputera ena foten och han har fått ta hud från armen för att lappa ihop ärren.
Han kör just sin rehab i Spanien.
- Jag har inte sett honom sedan Ligacupfinalen, men av det jag hört så går det bra för honom, säger Wenger.

Cazorlas kontrakt går ut efter säsongen.
Hur framtiden blir är svårt att sia om.
- Jag tror att han kommer tillbaka hit efter säsongen och då kommer vi kolla hur det ligger till. Kommer han kunna spela Premier League igen? Jag vet inte. Men jag hoppas.