Medlemmar: 8519 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

David Ospina fortsätter i målet för Arsenal.

Läget inför returmatchen: Ospina startar

ons 2 maj 2018 kl 21:56

Arsene Wenger har en relativt skadefri trupp att välja ur. På torsdagskvällen väntar returmatchen av semifinalen mot Atletico Madrid i Europa League.

Arsenal har en tuff uppgift i returmötet i semifinalen i Europa League mot Atletico Madrid. The Gunners måste göra mål för att gå vidare mot de defensivt skickliga spanjorerna som "bara" behöver hålla nollan för att avancera till finalen i Lyon. För Arsenal är det därför ett positivt besked att Henrikh Mkhitaryan finns med i truppen som har rest till den spanska huvudstaden. Mittfältaren fick en smäll i comeback-matchen mot Manchester United och tvingades bryta, men han ska nu vara redo för spel.

Arsene Wenger bekräftade också på sin presskonferens på onsdagen att David Ospina, som vaktade målet såväl på Emirates i första semifinalen som på Old Trafford, startar i mål för Arsenal.

De spelare som inte är aktuella för spel är Pierre-Emerick Aubameyang, som inte får spela i Europa League, samt skadade Mohamed Elneny. Santi Cazorla har nämnts som en outsider att spela under avslutningen av säsongen, men han kommer inte spela på torsdagen.