Medlemmar: 4951 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Laurent Koscielny bars ut på bår i inledningen av matchen.

Koscielny i svåra smärtor - utburen på bår

tor 3 maj 2018 kl 22:04

Laurent Koscielny bars ut på bår i inledningen av matchen mellan Atletico Madrid och Arsenal. Fransmannen vred sig i svåra smärtor sedan han fastnat i gräset.

I inledningen av returmötet mellan Atletico Madrid och Arsenal drabbades bortalaget av ett svårt avbräck. Laurent Koscielny föll plötsligt ohotad till marken med svåra smärtor. Reprisbilderna visade att fransmannen fastnade i gräset och vred till foten. Arsene Wenger tecknade omgående för byte och Arsenalbacken bars ut på bår och ersattes av Calum Chambers.

Enligt flera tidningar har Koscielny drabbats av en ruptur på hälsenan och det innebär att han missar såväl resten av säsongen som VM-slutspelet, vilket skulle ha blivit hans sista insatser i det franska landslaget.