Medlemmar: 4972 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsene Wenger på bänken under matchen igår.

Wenger: “Väldigt, väldigt ledsamt”

fre 4 maj 2018 kl 08:41

En mycket besviken Wenger säger att han lider efter förlusten mot Atletico Madrid. Han bekräftar också att Koscielnys skada av allt att döma ser allvarlig ut.

Arsene Wenger döljer inte sin besvikelse efter förlusten mot Atletico Madrid och att han personligen har gått miste om att få avsluta sin Arsenalkarriär med en europafinal.
- Det känns väldigt, väldigt, väldigt ledsamt. Jag är ledsen. Tyvärr måste man gå igenom detta - sporten kan vara väldigt grym ibland. Ibland är den väldigt trevlig men lidandet är starkt just nu, säger han.

Wenger bekräftar också att den första diagnosen på Laurent Koscielnys skada talar för att mittbacken missar sommarens VM.
- Det ser inte bra ut. Du hoppas alltid på ett mirakel när röntgen genomförs, men de första signalerna ser inte bra ut. Det ser ut som att hans hälsena är skadad men jag kan inte ge en diagnos innan röntgen är gjord. Om det är en sådan svår skada är chansen att spela VM borta.

Martin Keown, som var studioexpert i den engelska sändningen, gick hårt åt Arsenal och särskilt Mesut Özil efter matchen. Den förre Arsenalbacken gick så långt som att säga att Özil inte förtjänar att spela för Arsenal då han inte jobbar tillräckligt hårt för laget och att han inte satte sina målchanser. Wenger försvarar dock tysken.
- Jag håller inte med. Man kan se att han gav mycket. Det var ett svårt och fysiskt lag att möta. Özil ska inte kritiseras för att han inte gjorde mål. Vi hade många möjligheter och vi förlorar som ett lag, säger Wenger.