Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger verkar vara ett jagat namn inom fotbollsvärlden.

Wenger har många jobberbjudanden

tis 8 maj 2018 kl 13:07

Efter nästan 22 år som Arsenaltränare ska Arsene Wenger ut och skaffa sig nytt jobb i sommar. Det verkar dock vara en enkel sak - för enligt honom själv finns massor med erbjudanden.

Arsene Wenger har två matcher kvar som Arsenaltränare. Veckans avslutade Premier League-bortamatcher mot Leicester och Huddersfield.
Sedan är det slut.
Men vill fransmannen kasta sig in i ett nytt tränarjobb verkar det inte saknas alternativ.
För på dagens presskonferens fick han frågan om han har många erbjudanden.
Svaret:
- Ja. Fler än jag förväntade mig.

- För tillfället fokuserar jag på mitt jobb. Jag analyserar eller överväger inget. Jag vill göra ett bra jobb till sista dagen på mitt kontrakt, se kommer jag att ta lite vila och efter det bestämmer jag mig för vad jag ska göra. Vad som är säkert är att jag kommer att vara aktiv. Min hjärna kräver jobb och är aktiv. Jag har stor erfarenhet i management så jag kommer jobba. Vad vet jag inte med än.

Har du fått några jobberbjudanden från engelska klubbar?
- Jag vill inte gå in mer på det.