Medlemmar: 8910 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jack blir kvar, tror Wenger.

Wenger tror Jack stannar i Arsenal

tis 8 maj 2018 kl 15:09

Något nytt kontrakt är inte påskrivet. Men Arsene Wenger är positiv. Han tror Jack Wilshere stannar i Arsenal.

Jack Wilsheres kontrakt med Arsenal går ut i sommar och hans framtid i klubben är oklar då parterna inte lyckats hitta en lösning. Arsenal ville först ge mittfältaren ett prestationsbaserat avtal med sämre grundlön, men med möjligheten att tjäna med.
Det verkade Wilshere inte gilla.
Sen ska Gunners ha kommit tillbaka med ett förbättrat bud.
Men det har inte heller signats.

Arsene Wenger kommenterade läget på dagens presskonferens.
Och sade då:
- Den senaste konversationen jag hade med Jack kändes positiv för klubben. Jag är inte inblandad längre i förhandlingarna men jag snackar med Jack. Om han vill ha råd från mig så kommer han alltid få det. Jag är, som alltid, övertygad om att hans framtid är här.

Så du tror att han kommer att skriva på?
- Ja, det har alltid varit min önskan. Jag tror att det kommer att ske.