Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här är de hetaste kandidaterna att ta över efter Wenger, enligt engelsk media.

Senaste nytt i tränarjakten

sön 13 maj 2018 kl 11:32

Arsene Wenger gör sin sista match som Arsenaltränare idag. Men vem tar över. Vi har gått igenom de senaste snackisarna.

Det känns som att snacket om vem som ska ta över Arsenal har kickat igång på allvar. De stora tidningarnas Arsenaljournalister har nu texter om vilka kandidater som är aktuellt och vilka som står först på önskelistan.
Så här ser det ut:

David Ornstein, BBC:
Skriver att Arsenal inte är nära att göra klart med någon ny tränare. Förhandlingar sker i tidiga stadier. Så snart Ivan Gazidis, Raul Sannlehi och Sven Mislintat har ett namn kommer de presentera det för klubbens styrelse.
Mikel Arteta är ett namn som finns med. Även Patrick Vieira, som kontaktats. Klubben hoppas ha en ny tränare klar innan VM.

Dave Hytner, Guardian:
Skriver att Mikel Arteta är en stark kandidat och medarbetare i klubben förväntar sig att spanjoren blir erbjuden jobbet.

Rob Draper, Mail:
Mikel Arteta, Patrick Vieira och Julian Nagelsmann kommer alla intervjuas för jobbet. Max Allegri för redan diskussioner med Arsenal. Ett beslut förväntas inom två veckor, före VM startar.

John Cross, Mirror:
Rapporterar att listan med namn som ska presenterar för far och son Kroenke har med Allegri, Vieira och Arteta. Nämner också Nagelsmann och Monacos Leonardo Jardim.

Sunday Express:
Unai Emery som lämnar PSG efter säsongen seglat upp som en tänkbar kandidat till att ta över efter Wenger (länk).