Medlemmar: 8880 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Lacazette blev bäste Arsenalspelare i FPL.

Så slutade Arsenal Swedens Fantasy-PL

ons 16 maj 2018 kl 13:17

Sådär, det var det. Det hände väl inget speciellt den här säsongen?

Som Arsenal-fan kan man väl bara tacka gudarna att det är över? Vi står inför en enormt spännande framtid med våran klubb, verkligen ingen vet hur vår startelva kommer att se ut när nästa säsong står för dörren, en sak vet vi dock, det kommer vara ett nytt Arsenal med en ny tränare bakom rodret, spännande tider! Spännande är också framtiden för den liga vi älskar, vi har en silly season framför oss som kommer att få fans av alla klubbar att vilja checka in på närmaste dårhus, vi har klubbar som kommer att säljas (Newcastle!) och vi har toppförstärkningar redan signade (Naby Keita!).

Att sia hur sin Fantasy-elva kommer att starta nästa säsong är som att fråga om vilken frisyr Auba kommer att ha nästa vecka, INGEN VET!

Men, vi har faktiskt en Fantasy-liga att summera för den här säsongen innan vi börjar planera nästa, och i denna summering så drar vi både april och majs resultat, och i april svängde det som vanligt i toppen. Dinamo Davor drog in 264 poäng under april, endast 2 poäng före swegooner på andraplatsen följt av The Invincibles som trea.

I maj var det Boom XhakaLaca som drog det längsta strået med 203 poäng följd av The Slow Boats på 202 poäng och LillJonke Midsummers som trea med 196, tätt så att det förslår alltså!

Men! Det betyder att vi har en vinnare för säsongen och det är ju den som har funnits där under hela året, stort grattis till Nils Vesterlund och hans LillJonke Midsumers som vinner Arsenal Swedens Fantasy-liga på 2421 poäng, Andreas Olofsson och Storsöder FC tar silvret med 2382 intjänade poäng, tredjeplatsen går till Jens F och hans Gooners FC.

Inte oväntat så var guldskovinnaren Salah den spelare som drog in mest poäng den gångna säsongen, Sterling kom tvåa och Kane tog sig tillbaka in i topp tre, Bland Arsenal-spelarna så var det Lacazette  som drog det längsta strået, och det måste väl sägas är fullt rimligt med tanke på att han är den anfallare som spelat mest, han var följd av dom två ytterbackarna Bellerin och Monreal i poängsammandraget, att Özil och tex Ramsey inte var högre upp i listan måste ju ses som ett ganska stort misslyckande men det är också ganska talande för våran säsong-

Men ett stort grattis till Nils Vesterlund till segern och matchtröjan!

Vi syns igen nästa år!