Medlemmar: 8537 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wilshere är besviken att han inte kom med i den engelska VM-truppen.

"Jag borde ha varit med i truppen"

tor 17 maj 2018 kl 23:13

Jack Wilshere får inte spela VM i sommar. Nu kommenterar Arsenalmittfältaren Gareth Southgates laguttagning.

Drömmen var att få spela VM i sommar. Men så kommer det inte bli för Jack Wilshere - som inte fick plats i Gareth Southgates trupp.
Nu har Arsenalmittfältaren kommenterat "petningen".
Så här skriver han i sociala medier:

"Det är på tiden jag uttalar mig ... och det är självklart att jag naturligtvis är väldigt besviken att inte komma med i den engelska VM-truppen. Jag har känt mig i form, vass och stark hela säsongen och jag tycker att jag borde ha varit med i truppen. Hade jag fått chansen hade jag kunna göra skillnad. Hur som helst, jag måste respektera förbundskaptenens beslut och skulle vilja önska hela truppen lycka till i turneringen. Jag kommer alltid vara en Englandssupporter och kommer heja på grabbarna med resten av nationen".