Medlemmar: 6126 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger är klar för VM - till att börja med.

Wenger blir tv-expert under VM

fre 18 maj 2018 kl 13:04

Arsene Wenger har klart med sitt nästa uppdrag. Under fotbolls-VM kommer den förre Arsenaltränaren att agera expert i BeIN Sports.

Arsene Wenger kommer att jobba som expert under fotbolls-VM för tv-kanalen BeIN Sports - som han arbetat för tidigare. Det offentliggjordes under fredagen.
Fransmannen har ännu inte bestämt sig vad han ska göra på riktigt inom fotbollen framöver.
I en intervju med Guardian sade Wenger häromdagen:
- Det är lite för tidigt att veta än vad jag ska göra.

- Jag har inte ens tömt mitt kontor och på ett sätt är jag lite i chock fortfarande. Jag kommer att ge mig själv till 14 juni, när VM börjar, att bestämma mig. Frågan är om jag fortfarande kommer coacha, att vara på bänken eller är det dags för andra uppdrag? Det jag kan säga med säkerhet är att jag kommer att fortsätta att jobba.