Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kom hem - vi börjar om igen. Det är läget för Santi Cazorla.

Cazorla på väg till Villarreal

mån 21 maj 2018 kl 10:32

Kontraktet går ut i sommar. Nu kan Santi Cazorla vara på väg till sin förra klubb - Villarreal.

Den 33-årige mittfältaren skadade sig i oktober 2016 och har inte spelat fotboll sedan dess. Hälproblemen kostade Santi Cazorla nästa foten. Men under slutet av säsongen kom han tillbaka till norra London och började träna.
Hade hoppades själv på att få spela i någon av matcherna.
Men så blev det inte.

Istället snackades det om att Cazorla skulle kunna ingå i den nye Arsenaltränarens ledarteam till nästa säsong. Men så verkar det inte heller bli. För nu ryktas det om att mittfältaren ska tillbaka till Spanien.
Och sin förra klubb Villarreal.

Santi är i samtal med klubben om en återkomst och tanken, enligt spansk media, är att han under sommaren ska träna med laget. Han ska själv hellre vilja fortsätta spelarkarriären än att kliva in som assisterande tränare.
Så det verkar som att Cazorla kommer att lämna Arsenal i sommar.