Medlemmar: 5990 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kos vrider sig i smärtor i Madrid.

Koscielny om skadan: "Skrämmande smärta"

tor 24 maj 2018 kl 17:18

Hälsenan rök borta mot Atletico Madrid. Laurent Koscielny berättar nu om skadan som kommer att hålla honom borta till sent i höst.

Matchklockan hade inte ens tickat upp till tio minuter när Laurent Koscielny föll till gräset med svåra smärtor.
Hälsenan rök.
Den franske mittbacken trodde att han blivit tacklad.
Men så var det inte.
- När jag ramlade trodde jag att det var för att Diego Costa hade tacklat mig. Men inte. När jag såg mig omkring var jag helt själv. Jag visste direkt att hälsenan hade gått. Smärtan var inte normal. Jag kände en fruktansvärd bristning och hörde ett stort "splash". Costa, som inte var långt ifrån mig hörde det också.
- Min första reaktion var "den är av", jag skrek på planen. Jag kom ihåg att jag slog handen i gräsmattan flera gånger. Det var en skrämmande smärta. Vid det tillfället visste jag att det skulle ta sex månader innan jag kan spela igen.

32-åringen har opererats och kommer att missa VM i sommar.
Han hoppas kunna vara tillbaka i spel senare i november.
- Jag är 32 och min karriär är mer bakom mig än framför mig. Jag har inte pressen att komma tillbaka så snabbt som möjligt och bevisa mig som en 20-åring skulle behövt efter en sådan skada. Det är min första stora skada och det är som det är. Man måste sätta det i perspektiv. Ja, jag missar VM med mina goda vänner som är fantastiska spelare, men det finns värre saker i livet. Jag mår bra och det gör min familj också.

Koscielny var på Colney idag och träffade Arsenals nye tränare Unai Emery.