Medlemmar: 8783 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Santi Cazorla på träningen med Arsenal innan det som skulle bli hans sista match för klubben.

Cazorla återvänder till Villarreal

tis 5 jun 2018 kl 17:08

Santi Cazorla har skrivit på ett korttidskontrakt med Villarreal.

Efter att ha klivit av skadad i matchen mot Ludogorets i Champions League i oktober 2016 har Santi Cazorla inte spelat en enda minut fotboll i matchsammanhang. Under skadeuppehållet har han tvingats till ett flertal operationer och ett tag var det så illa att det var nära att han skulle ha tvingats amputera högerfoten. Nu har har skrivit på ett korttidskontrakt med Villareal där han ska få chansen att se om kroppen håller för spel, och förhoppningen är att få ett fullvärdigt kontrakt med Villarreal.

Totalt spelade Cazorla 180 matcher för Arsenal och gjorde 29 mål.