Medlemmar: 8772 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

En övergång för Lucas Torreira verkar vara nära.

Lucas Torreira allt närmare Arsenal

tis 12 jun 2018 kl 23:06

Det verkar snart vara deal done. Allt fler rapporterar nu om att Sampdoria och Arsenal är överens om övergången för Lucas Torreira.

Det snackats allt mer om att Lucas Torreira ska till Arsenal. Sampdorias uruguayanske mittfältare uppges vara klar för Gunners. Italienska La Gazzetta dello Sport och engelska Guardian skriver att klubbarna är överens.
Dock lägger Arsenaloraklet David Ornstein på BBC in en brasklapp och konstaterar kort och gott att klubbarna "bara" förhandlar.
Han skriver dock att Torreira är högprioriterad och att Arsenal ser 22-åringen som en perfekt värvning.

Lucas Torreira har en utköpsklausul på £21,9 miljoner. Det som ska ha fällt avgörande var att Arsenal erbjudit Sampdoria ytterligare fem miljoner pund. Det ska ha varit vinnande då både Napoli och Borussia Dortmund sägs vara sugna på mittfältaren som ska spela VM med sitt Uruguay.
Betalningen ska ske över tre år, skriver Guardian.

Arsenal ska ha erbjudit Lucas Terreira ett femårskontrakt som man hoppas att han ska signa. Gunners representanter ska ha träffat Terreiras agent i Milano idag.
Terreira kom till Italien som striker och sågs som den nye Carlos Tevez. Där sadlades han om till central mittfältare och han har gjort succé i sin nya roll.