Medlemmar: 7782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bernd Leno är klar för Arsenal.

Officellt: Bernd Leno klar för Arsenal

tis 19 jun 2018 kl 21:14

Bayer Leverkusens tyske målvakt Bernd Leno är klar för Arsenal. Det uppger de båda klubbarna på tisdagskvällen.

Det har ryktats en tid om att Bernd Leno är på väg till Arsenal, och nu har dessa spekulationer visat sig stämma. 26-åringen har skrivit på för Arsenal och kommer att ansluta till laget när försäsongen drar igång. Det skriver bland annat Arsenal.com.

Målvakten har gjort över 230 matcher för Bayer Leverkusen där han debuterade 2011. Han har gjort sex landskamper för Tyskland och var i fjol med i truppen som vann Confederations Cup.

Arsenals huvudtränare Unai Emery hyllar nyförvärvet på Arsenal.com.
-Vi är mycket nöjda med att Bernd Leno kommer att ansluta här. Bernd är en kvalitativ och erfaren målvakt. Han har presterat på topp och har varit nummer ett i Leverkusen under sju år. Vi är alla mycket glada över att Bernd har valt Arsenal och ser fram emot att börja jobba med honom under försäsongen, säjer spanjoren.