Medlemmar: 8783 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Perez ska tillbaka till Arsenal när försäsongen startar, men hans framtid i klubben är osäker.

Lucas Perez får ny chans i Arsenal

mån 25 jun 2018 kl 10:13

Lucas Perez tid i Arsenal har inte varit någon succé. Nu verkar det som att spanjoren får en ny chans - när försäsongsträningen drar igång är han tillbaka.

Han kom till Arsenal för två somrar sedan - men Lucas Perez har inte lyckats slå sig in i Arsenals lag. Totalt blev det sju mål på 27 matcher säsongen 16/17. Förra säsongen lånades Lucas ut till sin förra klubb Deportivo La Coruna.
- Klubben satte aldrig honom på marknaden. Det var Lucas som ville bli utlånad mot slutet av förra sommarens transferfönster, säger anfallarens agent Rodrigo Fernandez Lovelle.

Nu säger agenten också att Lucas kommer att vara med Arsenal på försäsong för att bevisa att han håller för spel i klubben.
- Lucas har två år kvar på sitt kontrakt med Arsenal. Vad som kommer att hända? Först behöver vi få reda på Arsenals planer. Det är lite för tidigt att säga vad som kommer att hända.

Det har varit snack om att Lazio är sugna på att värva den 29-årige anfallaren. Även att nye Arsenaltränaren Unai Emery ville värva Perez till PSG när han var där.