Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Cech verkar sugen på att vara kvar och ta upp kampen med Leno.

Cech har inga planer på att lämna Arsenal

sön 1 jul 2018 kl 16:38

Kontraktet går ut nästa sommar och intresse finns från Napoli. Men Petr Cech har inga planer på att lämna Arsenal. Målet är att ta upp kampen med Bernd Leno.

Om vi ska tolka Petr Cech kommentar om sin Arsenalframtid så blir det David Ospina som lämnar klubben i sommar. Gunners har ju köpt in Bernd Leno från Bayer Leverkusen och i och med det så kommer en av David Ospina och Petr Cech att säljas.
Tjecken har ett år kvar på sitt kontrakt.

Men 36-åringen, som kom från Chelsea 2015, verkar inte ha några flyttplaner.
- Mitt kontrakt med Arsenal har ett år kvar. Det enda jag förbereder mig på nu är fighten att bli nummer ett i målet. Napoli var intresserade, men min framtid är i Arsenal. Jag har inte tänkt på att byta klubb, säger Cech.