Medlemmar: 4258 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det blev som förväntat - Jack Wilshere går till West Ham.

Wilshere klar för West Ham

mån 9 jul 2018 kl 16:18

Jack Wilshere har klart med ny klubb. Idag presenterades mittfältaren som West Ham-spelare.

Det blev som förväntat. Jack Wilshere valde West Ham efter det att mittfältaren blivit free agent 1 juli.
Idag presenterades han av Hammers.
Där han signat ett treårskontrakt.
- Många vet att jag hade speciella band med klubben när jag växte upp. Folk har sett bilder på mig i West Ham.tröjor och jag har bra minnen från min barndom när jag hejade på West Ham och såg dem spela på Upton Park. Det känns bra och min familj och några av mina vänner håller på West Ham så de är förväntansfulla, säger han.

Wilshere kom till Arsenal som nioårning och har sedan dess spelat i klubben. Han har varit utlånad två gånger. Till Bolton och till Borurnemouth. Gunners erbjöd Wilshere ett nytt kontrakt, men 26-åringen kände sig inte säker på hur mycket speltid han skulle få av nye tränaren Unai Emery och valde att tacka nej till klubbens erbjudande.

Kommentarer

Bild för Sral

Stort lycka till i Hammers! Ja, förutom mot oss då... ;-)

Bild för daddy dj

Känns lite som att en bit av mitt Arsenal hjärta får sig en törn!

Bild för Isamag

Det här skulle ha hänt för 2-3 år sen.. jag gillar jack men det har inte varit bra nog vad han har presterat. 

Bild för Joacim Nyberg

Håller med men tillslut så lämna han iaf.. lycka till med karriären super jack o hoppas du får vara skadefri! Nu hoppas jag att arsenal gör sig av med welbeck med innan fönstret stänger så har vi rensar ytterligare dökött!!