Medlemmar: 4258 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Sevilla har bekräftat att matchen på Friends kommer att spelas.

Sevilla ger med sig - matchen på Friends blir av

tis 10 jul 2018 kl 08:51

Sevilla har motvilligt accepterat spanska fotbollsförbundets beslut att spela supercupen som en enda match. Det innebär att risken för att Arsenals match mot klubben i Solna skulle ställas in nu är borta.

Under måndagen kom rapporter som sa att matchen den 4 augusti var hotad då Arsenals motståndare hade hamnat i en konflikt med spanska fotbollsförbundet rörande supercupmatchen mot Barcelona. Sevilla ville att matchen skulle spelas som dubbelmöte enligt traditionen i Spanien, medan förbundet gick på linjen att matchen ska avgöras i ett enda möte. Om matchen hade spelats som dubbelmöte hade Sevillas medverkan i träningsmatchen mot Arsenal omöjliggjorts.

Nu har förbundet beslutat att matchen ska spelas i strid med Sevillas önskemål och klubben har motvilligt accepterat detta. Det innebär att matchen på Friends kommer att spelas som planerat.

Om du inte har köpt biljett till matchen kan du göra det här.