Medlemmar: 4258 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mustafi ryktas på nytt vara på väg bort från Arsenal.

Mustafi på Juves radar

tis 10 jul 2018 kl 09:16

Shkodran Mustafi ryktades redan förra sommaren vara på väg bort från Arsenal. Nu har dessa spekulationer tagit ny fart.

Mustafi, som knappast höjdes till skyarna för sina insatser under förra säsongen och som dessutom inte blev uttagen till Tysklands VM-trupp, kan vara på väg bort från Arsenal. Enligt The Mirror är Juventus av i skriande behov av en mittback och Mustafi är en av spelare man tittar på, även om Atletico Madrids Diego Godin ska vara förstavalet.

Mustafi kom till Arsenal för två år sedan när Arsenal köpte honom från Valencia för 41 miljoner euro och han är fortfarande en av världens tio dyraste försvarsspelare. Under förra säsongen spelade han 27 ligamatcher för Arsenal och gjorde tre mål.

Kommentarer

Bild för Glenn

Kan han inte bli bra under en ny coach som kanske tränar lite försvar?

säljs han till juve får vi 15-20 mille max

Proud to be part of the Arsenal family