Medlemmar: 5539 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ramsey avslutade förra säsongen som lagkapten i matchen mot Huddersfield.

Emery: "Jag vill behålla Ramsey"

tor 12 jul 2018 kl 21:55

Aaron Ramseys kontrakt går ut om ett år. Unai Emery är tydlig med att han hoppas på att walesaren skriver på ett nytt avtal med Arsenal.

Ramsey utsågs under förra säsongen till årets spelare i Arsenal, och är en av de viktigaste kuggarna i laget. Spekulationerna runt hans vara eller inte vara i klubben har blivit mer intensiva de senaste månaderna då han och Arsenal ännu inte har kommit överens om en förlängning. Unai Emery ser Ramsey som en kvalitetsspelare:
- Jag är väldigt nöjd med honom. Han visar dagligen, på varje träningspass att han har den ambition jag vill se. Han jobbar med kvalitet och visar de förmågor jag vill se. Jag vill jobba med honom, säger Emery.

Arsenaltränaren säger att han inte är inblandad i förhandlingarna med Ramsey, men han är tydlig med att walesaren ingår i hans planer. Ivan Gazidis, Raul Sanllehi och Sven Mislintat är ansvariga för samtalen med Ramsey.
- Frågan rör spelaren och klubben. Min åsikt är, som jag har sagt till Ivan, Raul och Sven, att Ramsey är en viktig spelare för mig.