Medlemmar: 5539 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Aaron Ramseys kontrakt går ut nästa sommar.

Ramsey: "Förhandlingar pågår"

ons 25 jul 2018 kl 17:39

Aaron Ramsey har ingen prognos för när förhandlingarna mellan honom och Arsenal kan vara klara. Just nu har han knappt ett år kvar på kontraktet.

Aaron Ramsey, som röstades fram till årets spelare av Arsenalfansen efter fjolårssäsongen, har bara ett år kvar på sitt kontrakt med klubben. Nu berättar han att hans representant och klubben diskuterar framtiden.
- Det pågår fortfarande förhandlingar, men jag har inte mer att säga om det. Vi får se vad som händer, men min agent och klubben pratar med varandra. Jag överlåter det till dem att diskutera och komma fram till en lösning, säger Ramsey.

Mittfältaren kan dock inte hinta om hur förhandlingarna kommer sluta.
- Det återstår att komma fram till en lösning så det är det min agent och klubben diskuterar och försöker få något klart. Jag vet inte när det blir klart. Det har tagit ganska mycket tid så här långt, så vi får vänta och se.