Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Emile Smith Rowe i skottögonblicket när han gjorde mål i dagens match mot Atletico Madrid.

Emery: "Smith Rowe är vass på alla träningar"

tor 26 jul 2018 kl 17:48

Emile Smith Rowe gjorde ett fint mål i matchen mot Atletico Madrid. Efter matchen fick han mycket beröm av Unai Emery.

Även om det var målet som fick mest uppmärksamhet efter matchen gjorde Smith Rowe en stark insats matchen igenom. Snacket har gått i några månader om den blott 17-årige talangen och i dagens match visade han att det finns en stor potential hos honom. Unai Emery var också nöjd med hans insats:

"Det här är tillfällen där unga spelare kan visa upp sig precis som Emile gjorde. Historiskt sett har Arsenal alltid varit bra på att släppa fram unga spelare. Alla spelare gjorde en bra insats idag och det var bra för Emile att få göra det målet."

"Han är 17 år gammal och har växt upp i akademin och vi måste ge unga spelare chansen att träna med oss varje dag och spela matcher som den idag. Alla de unga spelarna jobbar hårt på träningarna för att få chansen i A-laget. Jag är väldigt nöjd med Smith Rowes insats idag men inte bara idag, han gör det varje dag. Han fick starta idag därför att han har varit bra på alla träningar."