Medlemmar: 4951 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jeff Reine-Adelaide i aktion i en ligacupmatch mot Southampton i november 2016.

Reine-Adelaide till Angers

tor 26 jul 2018 kl 19:58

Jeff Reine-Adelaide har skrivit på för det franska Ligue 1-laget Angers.

Sommaren 2015 skrev den då 17-årige Reine-Adelaide på för Arsenal och ansågs som en stor talang - men karriären i Arsenal tog aldrig riktigt fart och nu har han sålts till Angers, där han spelade på lån under den förra säsongen. Det handlar om en permanent deal.

Jeff själv skriver så här på Twitter:
"Hej alla Arsenal-fans, jag lämnar nu Arsenal FC. Jag har fått många vänner i klubben men framför allt vill jag tillägna detta alla supportrar som alltid har stöttat mig. Nu får jag chansen att visa vad jag kan på planen. Ni Gunners kommer alltid att finnas i mitt hjärta!"

Totalt blev det bara åtta framträdanden i A-laget för Reine-Adelaide under tre säsonger.