Medlemmar: 8922 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Macey under matchen mot Röda Stjärnan förra säsongen, ett av hans två framträdanden i A-laget.

Matt Macey lånas ut

mån 30 jul 2018 kl 14:36

Arsenal meddelade idag att målvakten Matt Macey går på lån hela säsongen.

Den 23-årige Matt Macey har knackat på dörren till A-truppen under ett par säsonger utan att riktigt kunna ta sig in. Under förra säsongen blev det ändå två framträdanden på Emirates för A-laget i form av en match mot Norwich i ligacupen (vinst 2-1 efter förlängning) samt mot Röda Stjärnan i Europa League (0-0) och han fick generellt sett goda omdömen efter dessa matcher.

Den här säsongen blir det emellertid inga matcher i Arsenal-tröjan då klubben nu har meddelat att han lånas ut för hela säsongen till Plymouth Argyle, som förra säsongen slutade på sjunde plats i League One. Där får han bland annat återförenas med försvarssperlaren Tafari Moore som han tidigare spelade tillsammans med i Arsenals U23-lag - och så har de dessutom en spelare som nästan heter Yaya Sanogo i form av mittbacken Yann Sango'o, bara det är ju värt ett särskilt omnämnande.