Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Iwobi förlänger med Arsenal.

Iwobi med nytt långtidskontrakt

fre 3 aug 2018 kl 15:47

Alex Iwobi förlänger med Arsenal.

Det har i dagarna pratats om att Iwobi blivit erbjuden ett nytt långtidskontrakt och nu har klubben bekräftat att mittfältaren blir kvar i klubben.
Alex Iwobi kom till Arsenal redan som 6-åring och tog klivet från akademien upp till A-laget år 2015. Han har sedan dess spelat 98 matcher och gjort nio mål. Iwobi är även Nigeriansk landslagsman och spelade VM i somras. I landslaget har det blivit sex mål på 20 matcher.

Unai Emery säger till Arsenal.com:
- Jag är väldigt glad över att Alex har skrivit på ett nytt kontrakt. Han är ett fantastiskt exempel på att man kan gå från akademin till A-laget med hjälp av hårt arbete och jag ser fram emot att arbeta mer mer honom och våra andra talangfulla unga spelare i truppen.

Alex själv är glad över att få förnyat förtroende.
- Det har alltid varit min dröm att representera Arsenal och att få förnyat förtroende från klubben är en speciell känsla. Jag hoppas att jag kan göra både Arsenalfamiljen och min familj stolt.