Medlemmar: 4951 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kolasinac blir borta en längre tid - Aaron Ramsey dock tillbaka redan på måndag

Kolasinac borta i tio veckor

lör 4 aug 2018 kl 00:46

Kolasinac fick bryta matchen mot Chelsea i Dublin. Nu rapporterar Arsenal om skadeläget - och bosniern ser ut att få spendera ett par veckor vid sidlinjen.

Med 20 minuter kvar av vinstmatchen mot Chelsea i Dublin fick Kolasinac lämna planen skadad. Vänsterbacken drog på sig en knäskada som håller honom borta från spel. Nu rapporterar klubben att han det rör sig om åtta till tio veckors frånvaro.

Detta innebär alltså att Kolasinac ser ut att missa de första sju Premier League-matcherna, samt två Europa League-matcher.

Aaron Ramsey flyger inte heller över till Stockholm för matchen mot Lazio - men walesarens skada ser mindre allvarlig ut. Mittfältaren, som även han klev av mot Chelsea, hade känningar i vaden - men läget verkar bättre här. Ramsey väntas vara tillbaka i träning redan nästa vecka.