Medlemmar: 3173 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det verkar finnas Marseilleintresse för Elneny.

Marseille vill värva Elneny

tis 14 aug 2018 kl 11:46

Det franska transferfönstret är fortfarande öppet. Och nu ryktas det att Marseille vill värva Mohamed Elneny.

Mohamed Elneny skrev på ett nytt fyraårskontrakt med Arsenal i mars. Men nu ryktas det att mittfältaren är på väg bort från klubben.
Det har surrats lite under hela sommaren att nye Arsenaltränaren Unai Emery ville sälja Elneny som inte riktigt ingick i spanjorens planer.
Men 26-åringen blev kvar i klubben.

I premiären satt han på bänken hela matchen. Emery valde att starta med Guendouzi och Xhaka på det centrala mittfältet och när han bytte ut Xhaka fick Lucas Torreira speltid.
Nu snackas det igen om att Elneny kan lämna klubben.

Det är Marseille som verkar sugna på att försöka köpa loss den egyptiske mittfältaren - rapporterar Mirror. Det franska transferfönstret stänger inte förrän i slutet av månaden.
Unai Emery sade dock inför premiären mot Manchester City att de spelare som fortfarande kunde lämna Arsenal var David Ospina, Carl Jenkinson och Joel Campbell.
Återstår att se om även Elneny är aktuell för en flytt.

Kommentarer

Bild för Martin Humphries

Sälj honom......

Kungsängen

Bild för Fredrik Opdahl

Nej förfan! Dom kan få Xhaka gratis....

Bild för Andreas Näsström

Xhaka, Guendozi, Ramsey, Maitland-Niles, Torreira, Elneny. Vill han spela 4-3 3 ser jag poäng i att behålla samtliga, går att ställa upp mer eller mindre offensivt/defensivt genom oilka spelarval och det finns gott om utrymme att rotera. Ska vi spela 4-2-3-1 känns det gott som att vi kan frigöra en gubbe

Bild för Jonas Eriksson

Nej. Han måste vara kvar. Kommer inte stå på förens han blir första valet tillsammans med Torreira. 

 

Bild för Joffe Auba

Behåll!! Flera klasser bättre än Xhaka!

Invincibles!!

Bild för Håkan Lynghed

Instämmer. Elneny borde vara startspelare tillsammans med Torreira. Tycker även han gjorde det helt OK i en trebackslinje när AW körde med detta i Europa L förra säsongen.

Bild för Roger Thörnroth

Elneny: Ger alltid 100%. Teknisk. Visar sig och ger lagkamraterna passningsalternativ. Oftast ett tillslag. Har utvecklats, blivit bättre och bättre. Har även offensiva talanger. Absolut inte till salu i det "nya" lagbygget.

Bild för Bo Persson

Hej!

Sälj inte! Han har successivt vuxit. Fortfarande långsam och lite fladdrig men en utmärkt lagspelare. / Bo