Medlemmar: 3068 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det ser ut att bli Cech i kassen mot Chelsea också.

Cech i kassen även mot Chelsea

tor 16 aug 2018 kl 15:20

Petr Cech fick en del skit efter premiären mot City. Men Unai Emery har förtroende för keepern och tjecken kommer stå även mot Chelsea.

Petr Cech gjorde flera kvalificerade räddningar mot Manchester City i premiären, men den rutinerade keepern hade problem i spelet med bollen. Nyförvärvet Bernd Lenos förra klubb, Bayer Leverkusen, hånade tjecken på sitt engelska Twitterkonto.
Men trots kritiken så får Cech förtroendet igen i helgen när Arsenal möter Chelsea på Stamford Bridge.

På dagens presskonferens fick Unai Emery frågan om vem som kommer att stå i derbyt på lördag kväll.
Då svarade spanjoren:
- Jag är väldigt nöjd med hans insats. Han är rutinerad, har kvalitet och kapacitet. Det är samma för Bernd Leno. Båda målvakterna är viktiga för oss. De har olika kvaliteter, för på det sättet som vi vill spela så kan båda spela. När det gäller lördag var valet enkelt. Petr Cech kan fortsätta i målet, jag tror på honom. Men om Bernd startar så tror jag på honom också.

Kick off på lördag är 18.30 svensk tid.