Medlemmar: 5539 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Emery sägs vara missnöjd med Ramseys insatser, walesaren verkar inte vara belåten med Arsenals lönebud.

Mer oklarheter om Ramseys framtid

tis 21 aug 2018 kl 14:27

Aaron Ramsey sägs ha nobbat minst ett kontraktsförslag från Arsenal. Dessutom ska Unai Emery vara missnöjd med walesarens insatser - det skriver brittisk media.

Ramsey-gate rullar vidare. Mittfältarens kontrakt med Arsenal går ut nästa sommar och ännu har parterna inte kunnat hitta en lösning. Intresse från andra klubbar finns.
Och nu rapporteras det om att walesaren har nobbat kontraktsförslag från Arsenal.
Det skrivs en hel del i engelsk media att Ramsey vill ha en lön i paritet med Mesut Özil, men klubben har sagt att det kan han glömma då tysken har ett annat globalt marknadsvärde.

Unai Emerys mål är att försöka minska Arsenals lönekostnader, som är rekordhöga. Då kan man förstå att klubben inte är så sugna på att dubbla Ramseys lön - något som det rapporteras att han vill ha för att skriva på.
Det har också surrats om att 27-åringen snackat med Emery efter att ha blivit utbytt i den 54:e minuten i premiären mot Manchester City. När spanjoren presenterade sitt lag till derbyt mot Chelsea var Ramsey bänkad - något som ska ha förvånat resten av truppen.
Det rapporterar Mirror.

Helt klart verkar det vara en hel del issues runt Ramsey just nu då många engelska tidningar har liknande historier. Emery missnöjd med hans spel, Ramsey missnöjd med klubbens kontraktsförslag.
Känns som att detta kan bli en segdragen historia ...