Medlemmar: 3059 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nelson ser ut att vara på väg till Tyska Hoffenheim på lån

Reiss Nelson ryktas till Hoffenheim på lån

tis 28 aug 2018 kl 19:37

Nelson vill spela A-lagsfotboll - och i de tre öppningsmatcherna har 18-åringen inte fått vara med i truppen. Nu rapporteras att anfallaren är på väg på lån till Tyska Hoffenheim.

Reiss Nelson ser ut att lämna London. Hoffenheim sägs villja ha 18-åringen på lån - och anfallaren själv vill såklart ha speltid. Detta enligt Goal.com.

Nelsons kontrakt med Arsenal går ut nästa sommar, men ska enligt samma källa skriva på ett nytt avtal före ett eventuellt lån till Hoffenheim. Förra säsongen gjorde Nelson 16 framträdanden (alla turneringar) - och fick även sin ligadebut mot Crystal Palace. Anfallaren var även med och vann Premier League 2 och blev årets spelare för Arsenal i samma turnering. I år har dock engelsmannen fått se de första matcherna från läktaren. Och med Welbeck och Iwobi som konkurrenter kan det bli tufft att få mycket speltid.

Hoffenheim kan garantera Nelson speltid och Bundesliga-klubben vill ha engelsmannen hela säsongen. Deadline day för transfers och lån är den 31:a augusti.