Medlemmar: 5496 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gazidis verkar nära Milan igen och nu vill italienarna att han tar Ramsey med sig.

Milan vill ha Gazidis - och Ramsey

tor 13 sep 2018 kl 13:54

Först verkade allt klart. Sen off. Men nu är det snack igen om att Ivan Gazidis ska lämna Arsenal för Milan. Och italienarna vill att VD:n tar Aaron Ramsey med sig.

Vi börjar med Ivan Gazidis. Arsenals VD har under en tid varit aktuell för en flytt till Milano och AC Milan. Men så förra veckan verkade allt off. Italiensk media rapporterade om att han ville ha för mycket i lön och att en "övergång" inte skulle bli av.
Men nu har det vänt igen.
För Sky i Italien skriver nu att förhandlingar mellan parterna gått igång igen och att Gazidis är aktuell för Milan.

Samtidigt rapporterar Gazzetta dello Sport att Milan även vill knyta till sig Aaron Ramsey - vars kontrakt med Arsenal går ut efter säsongen. Man tror och hoppas på att Gazidis ska kunna hjälpa till att locka med sig walesaren till Italien.
Mittfältaren sägs ha nobbat Arsenals första kontraktsförslag, men efter ytterligare förhandlingar ska man nu vara närmare en lösning. Den italienska sporttidningen tror dock att Milan är förhoppningsfulla att man ska kunna signa walesaren.