Medlemmar: 8781 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

På söndag är Walcott tillbaka i norra London igen.

"Jag tappade kärleken till fotbollen ett tag"

fre 21 sep 2018 kl 16:16

Theo Walcott kommer tillbaka till norra London med Everton på söndag. Inför matchen säger anfallaren att han tröttnade på fotboll ett tag under sin tid i Arsenal.

Theo Walcott var tolv år i Arsenal och på sina 397 matcher i den rödvita tröjan gjorde anfallaren 108 mål. Men i januari lämnade 29-åringen London för Liverpool.
På söndag är han tillbaka på Emirates Stadium med Everton.
Inför matchen har Walcott gjort en intervju med Sky där han säger att han tappade suget för fotboll under sin sista tid i Gunners.
- Jag ska inte ljuga, men jag tappade kärleken till fotbollen där ett tag. Jag gjorde bra matcher, men jag fick bara inte chansen att spela. Att göra över 100 mål för Arsenal är en fantastisk bedrift för mig personligen. Men det sista ett och halvt året var tufft. Riktigt tufft. Att inte riktigt ta en plats i laget, att åka in och ut, säger Walcott.

-Jag ville få tillbaka spänningen i fotbollen igen. Jag kände inte att de skulle ske i Arsenal vid den här tidpunkten. Sam (Alardyce) kontaktade mig och jag kände "yeah, det här är rätt för mig". Jag fick tillbaka glädjen och jag kan inte vara mer nöjd. Jag spelar fotboll igen med ett leende. Jag älskar fotboll igen, fortsätter Walcott.

Anfallaren har sedan flytten till Goodison Park gjort 20 matcher för Everton. Under andra halvan av förra säsongen blev det tre mål. Den här säsongen har Theo Walcott gjort två baljor på de fem inledande omgångarna, där Everton inlett med en seger, tre kryss och en förlust.