Medlemmar: 5419 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ramsey ser ut att lämna Arsenal nästa sommar

Fem klubbar jagar Ramsey

tor 27 sep 2018 kl 10:28

Ramseys framtid i Arsenal är oviss. Waelsarens kontrakt går ut nästa sommar och rapporterna nu säger att det inte blir någon förlängning. Fem klubbar är nu på jakt efter mittfältaren.

Cirkusen kring Ramseys vara eller att icke vara i Arsenal fortsätter. Tidigare i veckan rapporterade Mirror Sport att kontraktsdiskussionerna har brustit mellan Ramsey och Arsenal. Och nu ska det inte längre finnas något erbjudande för mittfältaren. Flertalet klubbar var intresserade av 27-åringens signatur i somras, med bland annat Juventus som sade sig erbjuda £50m, men till slut stannade Ramsey kvar. Nu när kontraktsförhandlingarna inte ser ut att gå i hamn kan mittfältaren, vars kontrakt går ut nästa sommar, lämna gratis efter säsongens slut.

Vart Ramsey landar nästa säsong är ovisst, men de klubbarna som sägs vara på jakt efter signaturen är: 
Manchester United
Chelsea
Juventus
Lazio
Everton