Medlemmar: 5539 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Den här blicken gav Ramsey när han blev inbytt igår mot Brentford i Ligacupen.

Arsenal drog tillbaka Ramseys kontrakt

tor 27 sep 2018 kl 17:54

Arsenal och Aaron Ramsey var överens om ett nytt fyraårskontrakt. Då ska klubben ha dragit tillbaka förslaget. Och nu tyder det mesta på att walesaren lämnar.

Det är den normalt trovärdige David Ornstein på BBC som kommer med uppgifterna nu på eftermiddagen. Som vi skrev om tidigare idag är tyder det mesta på att Aaron Ramsey kommer att lämna Arsenal. Antingen i januari - eller på free transfer i sommar.
Ornstein skriver nu att klubben och mittfältaren nyligen var överens om ett nytt kontrakt.
Sedan ska något ha hänt.

Förhandlingarna mellan parterna har pågått en tid. Och efter några nobbade förslag ska Arsenal ha kommit tillbaka med ett nytt förbättrat fyraårskontrakt. Ramsey ska ha accepterat förslaget och parterna var överens.
Men Arsenal ska ha dragit tillbaka erbjudandet.
Ornstein skriver inget om varför man gjort så, men nu är det inte mycket som pekar på att Ramsey kommer att stanna i Arsenal.

Hans nuvarande deal går ut i sommar. Ska Arsenal få något för 27-åringen behöver en försäljning ordnas i januari. Annars blir Gunners utan deg och Ramsey kan gå gratis i sommar.
Ramsey är den spelare i dagens trupp som varit längst i klubben. Han köptes från Cardiff City 2008 och har gjort 331 matcher