Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Guendouzi är nära landslagsspel - men vilket landslag blir det?

Guendouzi nära landslagsspel

tis 2 okt 2018 kl 13:45

Guendouzi har överraskat många, även Didier Deschamps. Nu sägs 19-åringen vara ett hett namn att bli uppkallad till seniorlandslaget. Men om det blir Frankrike eller Marocco för mittfältaren är fortfarande osäkert.

Matteo Guendouzi har fått en del speltid i början av säsongen, och överraskat de flesta. Nu ser det dock ut som att Emery har hittat sina förstaval på mittfältet i Torreira och Xhaka och 19-åringen ser nog ut att få en del tid på bänken i ligan. Men Didier Deschamps sägs nu ha fått upp ögonen för den unga talangen - och Guendouzi sägs vara nära att bli uppkallad till seniorlandslaget.

Men om det blir Frankrike är inte helt klart ännu. Matteo Guendouzis pappa sägs försöka få sin son att välja Marocko - vilket är hans fars hemland. Om Guendouzi spelar en träningsmatch med Frankrike så kan han fortfarande välja Marocco senare, men skulle mittfältaren få vara med i Nations Cup är han då låst till Les Bleus.

Om Guendouzi blir uppkallad för landslagsspel får vi snart reda på. Nästa vecka är det landslagsuppehåll, och Frankrike möter Island.