Medlemmar: 6030 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gör Welbeck sin sista säsong för Arsenal?

Everton jagar Welbeck

ons 3 okt 2018 kl 17:07

Welbecks kontrakt går ut nästa sommar och diskussionerna om en förlängning verkar ha stannat av. Nu rapporteras dock Everton vara redo att värva engelsmannen, redan i vinter.

Welbeck har fått sitta på bänken för det mesta den här säsongen. Men på de chanserna han har fått i cup-spelet har engelsmannen gjort det väldigt bra. På två matcher från start och fyra inhopp har 27-åringen lyckats göra fyra mål. Men nu kommer rapporter om att Welbeck kan vara på väg bort. Anfallarens kontrakt går ut nästa sommar, och kan då lämna tillsammans med Ramsey.

Redan i somras pratades det om att Everton ville värva anfallaren, men det blev inget av det. Nu rapporters de om att Merseyside-klubben ska vara villiga att erbjuda ett kontrakt - och om Welbeck ansluter till Walcott och Everton återstår att se.

Detta rapporterar Mirror.