Medlemmar: 5539 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Liverpool verkar favorit att plocka Ramsey. Kanske redan efter nyår.

Försvinner Aaron Ramsey i januari?

ons 10 okt 2018 kl 11:28

Utgående kontrakt och strandade förhandlingar. Lämnar Aaron Ramsey Arsenal i januari? Både Liverpool och Manchester United verkar sugna på att lägga bud när transferfönstret öppnar.

Förhandlingarna mellan Aaron Ramsey och Arsenal bröt ihop för några veckor sedan. Det förslag som walesaren var nära att acceptera som låg på bordet drogs tillbaka av klubben och sedan dess har allt snack handlat om att mittfältaren kommer att lämna klubben.
Antingen i januari.
Eller gratis i sommar.

Nu skriver Evening Standard att flera klubbar, däribland Liverpool och Manchester United, är sugna på att värva 27-åringen för en "billig slant" efter nyår när transferfönstret öppnar.
Även Milan, Inter och Juventus är intresserade.
Tidningen rapporterar dock att Ramsey och hans fru gärna stannar i England. De har sedan innan en son och väntar nu tvillingar.

Källor inom Arsenal tror att minst av de engelska klubbarna kommer lägga bud på Ramsey i januari och då ska Liverpool och Jürgen Klopp vara favoriter. Tysken vill gärna stärka upp sitt mittfält då man missade att värva Lyons Nabil Fekir under sommaren.