Medlemmar: 8554 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här firar Nelson sitt mål mot Andorra.

Nelson målskytt i U21-landslaget

fre 12 okt 2018 kl 10:54

Det engelska U21-landslaget är klart för EM-slutspelet i sommar. Arsenals Reiss Nelson gjorde ett av målen när Andorra krossades med 7-0.

Igår berättade Reiss Nelson om det svåra beslutet att lämna Arsenal för spel i tyska Hoffenheim den här säsongen - och hur mycket Bundesligalagets tränare Julian Nagelsmann betyder för de unga spelarna i klubben.
Senare på kvällen sköt Nelson ett av målen när det engelska U21-landslaget krossade Andorra med 7-0 i Chesterfield.

Nelson fick komma in för Ademola Lookman i den 72:a minuten. På stopptid gjorde han 6-0 målet inför 7 137 åskådare på Proact Stadium. Segern betyder att England är klart för U21-EM i Italien och San Marino i sommar.