Medlemmar: 4951 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ramsey i Arsenal verkar snart vara ett minne blott.

Ramsey vill stanna i Arsenal säsongen ut

fre 12 okt 2018 kl 14:36

Aaron Ramsey medger nu att kontraktsförhandlingarna med Arsenal har strandat. Samtidigt säger mittfältaren att han inte har några planer lämna klubben under säsongen.

Aaron Ramsey har ett kontrakt med Arsenal som går ut i sommar. Under hösten har parterna förhandlat om ett nytt - och ett tag var en lösning nära. Det kontrakt som fanns på bordet var Ramsey redo att skriva på.
Då hände något.
Och klubben tog det tillbaka.

Nu har Ramsey själv uttalat sig om situationen. Och han säger:
- Vi trodde att vi var i en position där vi var överens om en deal, men så är inte längre fallet. Det är ett beslut Arsenal fattat och sådant händer i fotboll.
- Jag kan bara fortsätta spela fotboll och göra mitt bästa för Arsenal den här säsongen, sedan lämnar jag resten till klubben nu.

Han säger också att det inte finns några planer på att lämna i januari när transferfönstret öppnar.
- Jag har kontrakt med Arsenal och jag kommer att göra mitt bästa den här säsongen för att försöka åstadkomma något speciellt.

Det har varit snack om att både Manchester United och Liverpool vill plocka Ramsey i januari. Intresse ska även finnas från Inter, Milan och Juventus.
Telegrapgh skriver att anledningen till att Arsenal och Unai Emery drog tillbaka det nya fyraårskontraktet var att nye tränaren sett över situationen och där man främst inte var sugna på att ge Ramsey den löneökning som han krävde.