Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kos hoppas vara tillbaka i spel snart.

Koscielny slutar i landslaget

sön 14 okt 2018 kl 21:45

Han är på väg tillbaka från sin skada. Nu meddelar Laurent Koscielny att det är färdigspelat i landslaget och han säger också att det franska guldet i somras gjorde mer skada än nytta för honom.

Laurent Koscielny drog hälsenan borta mot Atletico Madrid i den andra semifinalen i Europa League i våras. VM rök all världens väg och istället för en resa till Ryssland väntade sex månader borta från fotbollen.
Nu är Arsenalkaptenen på väg tillbaka.
Och idag har han meddelat att det är färdigspelat i det franska landslaget.

Samtidigt säger han att den franska framgången i Ryssland inte gjorde honom något gott.
- Det franska guldet gav mig mer psykologisk skada än min egen skada. Jag känner att jag har gett allt jag kan för Frankrike. Jag har varit med i två EM och ett VM. Frankrike har en fantastisk generation spelare nu. Min skada påverkar inte mitt beslut. När det gäller Les Blues så är det färdigt, säger han till Canal+.

Kos pratar också om hur det är att ta sig igenom en svår skada - och hur besviken han är på förbundskapten Didier Deschamps som inte hört av sig värst mycket.
- När du är i bra form har du många vänner. När du är skada ... och efter en viss tid borta så är du bortglömd. Han (Deschamps) ringde en gång, i september när jag fyllde år. Annars, inte. Många personer gjorde mig besviken. Inte bara tränaren. Det känns som en smäll i bakhuvudet.

Koscielny förväntas vara tillbaka i full träning i november.
- Jag har nog en liten annan inställning. Det var en Laurent före skadan och en annan efter. Men jag vill fortsätta i Arsenal och hoppas kunna återvända så snabbt som möjligt. Jag vill fightas.