Medlemmar: 8784 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Moreno till Arsenal? Engelsk media skriver att det är möjligt.

Arsenal intresserade av Moreno

fre 19 okt 2018 kl 12:32

Han har ett utgående kontrakt. Nu sägs Arsenal vara intresserade av Liverpools vänsterback Alberto Moreno.

Mirror skriver idag att Arsenal är intresserade av Liverpools vänsterback Alberto Moreno. Spanjorens kontrakt med Merseysideklubben går ut efter säsongen och enligt tidningen har 26-åringen inga planer på att skriva på något nytt avtal - trots att Pool ska vilja ha honom kvar.
Moreno har tappat sin plats i laget till Andy Robertson.

Unai Emery gillar Moreno och har tidigare haft honom i Sevilla. Nu kan de återförenas igen om Arsenal värvar honom i sommar. Det sägs också att både Barcelona och Real Madrid är intresserade nu när vänsterbacken kan ansluta gratis under sommaren.