Medlemmar: 8540 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wilshere och Wenger hade en bra relation.

"Hade Wenger stannat hade jag också det"

mån 22 okt 2018 kl 11:02

Både Jack Wilshere och Arsene Wenger lämnade Arsenal i somras. Nu säger mittfältaren att han hade stannat - om fransmannen blivit kvar.

Efter nästan 22 års tid i Arsenal fick Arsene Wenger gå efter förra säsongen. Fransmannen tackades av efter sista hemmamatchen mot Burnley. Sen var det slut.
Jack Wilshere hade varit i klubben i 17 år.
Det blev ingen fortsättning för honom heller.
Men nu säger mittfältaren att han hade stannat i Arsenal om Arsene Wenger hade blivit kvar.

I en intervju med Islington Gazette berättar Jack:
- Jag hade i princip gjort klart med att stanna. Sen lämnade Arsene och då förändrades saker. Hade Arsene stannat så hade jag gjort det. Han hade den tron på min karriär och hade litat på mig. Han gav mig kaptensbindeln och respekterade mig mycket.
- Tidigare sade han till mig "stanna och fighta dig tillbaka in i laget". Jag kände Arsene och visste att han litade på mig. Jag visste att jag kunde göra det och ta en plats i laget. Jag visste att om jag var i form och tränade så skulle Arsene spela mig. Och det gjorde han. Men sedan förändrades saker och klubben gick in i en ny era och kanske var det dags för mig att lämna.

Just nu är Wilshere ankelskadad. Han har gjort fyra matcher för West Ham så här långt. Han förväntas vara tillbaka i början av november.