Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Tuff match för Emery och Arsenal ikväll i Lissabon.

Emery: "Vi ska fortsätta som vi gjort"

tor 25 okt 2018 kl 13:03

Unai Emery testade trebackslinje mot Qarabag. Men spanjoren verkar inte sugen på att jobba vidare med den uppställningen när Arsenal möter Sporting ikväll.

Gunners har två raka segrar i Europa League. Det har Sporting också. Ikväll möts de två topplagen i grupp E på Estádio José Alvalade i Lissabon. Arsenal reste till Portugal igår. Laget tränade på matcharenan och sedan höll Unai Emery en presskonferens.
Där sade spanjoren:
- För oss är den här turneringen väldigt, väldigt viktig och motståndaren som vi ska möta är väldigt bra.

När Arsenal var i Baku och slog Qarabag med 3-0 testade Emery att spela med en trebackslinje.
Det är inte aktuellt mot Sporting ikväll.
- Vi hittar nu de bästa kombinationerna och de bästa taktiska idéerna så vi kan göra så bra matcher som möjligt. I vissa matcher är det väldigt bra att testa andra lösningar. Mot Sporting är inte det bästa tillfället. För sett till motståndet och de spelare de har så tror jag att det bästa är att fortsätta taktiskt som vi gjort, men för kommande matcher finns en chans att vi gör det.

- Sporting har bytt många spelare och tränare inför den här säsongen, men för oss i den position vi befinner oss i så är det två lag som leder gruppen. Vårt mål är att vinna gruppen och fortsätta att utvecklas och bli bättre. Det här är en stor och viktig match för oss och för vårt självförtroende. Vi vill vinna mot Sporting, säger Emery.