Medlemmar: 5020 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Xhaka firar sitt frisparksmål med Unai Emery.

Xhaka om frisparken och firandet med Emery

mån 29 okt 2018 kl 14:00

Granit Xhaka smällde in en vänsterslägga och kvitterade mot Palace. Sen firade han frisparksmålet med Unai Emery. - Jag valde att skjuta för att han i paus frågade varför jag inte tog frisparkar och hörnor.

Arsenal gjorde ingen bra första halvlek igår borta mot Crystal Palace och låg under med 1-0 i paus. Men direkt i andra hände grejer.
Gunners fick frispark vid straffområdeshörnet i den 51:a minuten.
Granit Xhaka lade upp bollen.
Sen small det bara i bortre krysset bakom Hennessey i hemmamålet.
- Jag valde att skjuta för tränaren hade frågat mig varför jag inte tog frisparkar och hörnor i den första halvleken. Jag tror det var den första frisparken i andra halvleken så jag tog den. Jag blev glad när jag gjorde mål, men vi kan inte vara så nöjda efter matchen, sa Xhaka.

Efter fullträffen sprang den vikarierande vänsterbacken över hela planen till avbytarbåsen.
Där firade han målet med Unai Emery.
- Inte bara för att säga tack. Efter att han sagt till mig att jag måste ta frisparkar och hörnor så gjorde jag det.

Arsenal vände 0-1 till 2-1, men i slutet fick Palace en ny straff. Xhaka fällde Wilfried Zaha och domare Martin Atkinson gav hemmalaget straff.
- Det är svårt- Jag tycker att det är en klar straff för jag träffade hans knä, så domaren gav straff.
- Vi kan inte vara helt nöjd när vi leder 2-1 efter att varit i 0-1-underläge och ändå vinner vi inte. Det var en bra andra halvlek och vi har otur med straffen. Jag tycker att vi förlorade två poäng.