Medlemmar: 7596 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Får vi kanske se både Emile Smith Rowe och Eddie Nketiah från start ikväll mot Blackpool?

Vilka unga får chansen mot Blackpool?

ons 31 okt 2018 kl 12:37

Emile Smith Rowe sägs få chansen från start. Men vilka fler unga får vi se mot Blackpool i Ligacupen ikväll?

Det är dags för fjärde omgången av Ligacupen ikväll. Blackpool kommer till norra London. Unai Emery har redan bekräftat att Petr Cech kommer att stå - men vilken elva väljer spanjoren i övrigt?
Snacket säger att Emile Smith Rowe kommer att få chansen från start.
Men kommer det bli fler unga spelare i startelvan?

Flera av de unga spelarna som normalt är med i Checkatrade trophy, Arsenal föll med 2-6 igår borta mot Cheltenham, var inte med då. Smith Rowe, Eddie Nketiah, Ainsley Maitland-Niles och Joe Willock kunde alla ha spelat där, men fanns inte med för att de är med i kvällens matchtrupp mot Blackpool.

Emery säger så här om vilket lag och vilken trupp han kommer ha ikväll:
- Vi kommer välja 18 spelare för Blackpoolmatchen, unga spelare också. Vi kommer att ha en mix för att få bäst insats mot Backpool, och att respektera dem. För oss är Carabao Cup väldigt viktig. Det är en chans att vinna en pokal och en chans för att spela inför våra fans på Emirates Stadium.

Men som vi skrivit om innan finns en del skador att ta hänsyn till.
Mavropanos, Elneny och Bellerin är bekräftat borta från matchen ikväll. Sedan finns det frågetecken för Monreal och Kolasinac. Den sistnämnde tränade dock igår med laget, så det är inte omöjligt att han kan spela.
Laurent Koscielny har ju tränat en tid med laget, men det är oklart om han redan nu är redo för att kunna spela match efter sin hälseneskada.