Medlemmar: 3005 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Reiss Nelson slår rekord i Tyskland

Reiss Nelson slår rekord i Tyskland

mån 5 nov 2018 kl 07:24

Reiss Nelson håller på att göra sig väldigt populär i Hoffenheim. I helgen nätade han sitt femte mål för säsongen - och skrev in sig i historieböckerna.

18-årige Reiss Nelson gick i somras på lån till Hoffenheim - och har imponerat stort i Tyskland i upptakten av säsongen. I helgen mötte hans Hoffenheim Bayer Leverkusen och Nelson öppnade målskyttet redan efter 20 minuter med ett riktigt drömmål. Engelsmannen fick en kort hörna till sig, vände om och la upp den i krysset.

Helgens mål var anfallarens femte på bara sex spelade matcher. Detta gör Reiss Nelson till Hoffenheims yngsta spelare att nå fem mål i den högstadivisionen - och den tredje yngsta spelaren i Bundesligas historia som når upp till fem gjorda mål.  Endast Lukas Podolski och Olaf Thon var yngre.

Reiss Nelsons lån med Hoffenheim går ut i juni 2019.